kæreste vil have en pause, hvordan man får hende tilbage


Réponse 1:

Begynd at lede efter en ny kæreste, fordi hun dumper dig.

Dette er en fejes måde (mand og kvinde) at bryde op med nogen uden at skulle påtage sig ansvaret for faktisk at gøre det. Hun vil prøve (en) anden fyr (er) og ikke have sin samvittighed til at genere hende (det snyder ikke, hvis du var på en "pause", som hun valgte, ved du det!). Mere end sandsynligt har hun allerede valgt din afløser og vil give ham en prøveperiode i sit forsøg på at få det, hun føler er en opgraderet kæreste. Hvis den fyr blæser hende af, har hun dig stadig til at løbe tilbage til, når hun finder ud af, at din "pause" er forbi. Fall ikke for det.

Hvis du ikke tror på mig, skal du spørge. Selvom det er anekdotisk, så spørg rundt både online og i det virkelige liv, og prøv at finde ud af, hvor mange forhold der faktisk fortsatte efter en sådan "pause". Hvis du endda kan finde en, så prøv at finde ud af, hvor længe den varede, og hvordan atmosfæren var efter genforeningen af ​​det lykkelige par.

Jeg mener virkelig, hvordan kan man ikke føle sig vrede over for en romantisk partner, der blev så frastødt af dig, at de følte behovet for fysisk at distancere sig fra dig og suspendere alle forpligtelser af troskab? Hun har afvist dig på det mest intime niveau muligt, og hvis du overhovedet har nogen selvtillid, vil du ikke tolerere det.


Réponse 2:

Vågn op fra din drøm.

Sagt på en anden måde: Hvad handler det om Nej, som du ikke forstår.

Hun sagde, at hun vil have en pause fra forholdet. Det er muligvis ikke en permanent pause, men for nu er dit sted at lukke kontakt, opkald, besøg, SMS'er osv.

Hun ønsker at genoprette forbindelse til sit eget selv. Hun er ikke tilfreds med sin rolle i det nuværende forhold til dig.

Du kan være en gentleman eller en pikhoved. Dickheads er umodne drenge i voksne kroppe. De søger hævn. De er trængende og trækker ikke tilbage. De lader vrede vokse og vokse. Hvordan tør hun osv. Osv.

En mand tager beskeden. Måske bukker og lukker døren og genopbygger sit eget liv uden denne anden person.

Her er de gode nyheder. Antag, at pausen er permanent, og der går et eller to år. Da du har tid til at se på forholdet på afstand, kommer du til at se, at det ikke var perfekt, og til sidst indser du, hvor heldig du er ved ikke at sidde fast i en blindgyde-situation.


Réponse 3:

Du burde blive klar med hende, hvad hun mener med dette. Lad hende vide, at du ikke ved hvad "en pause" betyder. Hvis hun bare prøver at bryde med dig uden at sige det til dit ansigt, er dette faktisk en meget mere grusom måde end bare at komme ud med det.

På den anden side kan det være noget, der ikke fungerer, og du får det ikke. Kan du bede hende om at fortælle dig, hvad bekymringerne er, og bare lytte? Så når hun har delt det hele, kan du være den person?

På den anden side vil hun måske bare have en pause og har brug for lidt tid til at tænke. Utroligt nok tager selv gifte mennesker undertiden tid væk fra hinanden for at rense hovedet og vende tilbage hele.

Hvis det er sådan noget, skal du sætte parametre på det. Hvor lang pause? Giv det et bestemt tidspunkt, og begge er enige om at udføre noget arbejde på dit forhold og komme tilbage med svar. Måske skal I begge skrive ned lister over, hvad I elsker og hader ved hinanden, hvad der frustrerer jer, og hvad I ønsker var der. Så kom tilbage og del, og se om det, der vises inde i dine refleksioner, repræsenterer et forhold, du kan forpligte dig til.

Hvis ikke kalder en afslutning på det indstillede tidspunkt. Hvis ja, forpligt dig til det, og vær god.


Réponse 4:

Tak fordi du spurgte...

Inden du tænker på at svare, skal du først genopleve og huske dine øjeblikke med hende. Hvis du indser, at dit forhold til hende var fysik, er du fri til at bryde op. Men hvis din kærlighed var ægte kemi, skulle du tænke på noget, da hun måske testede dig eller fulgte den falske modløshed fra hendes jaloux ven.

Hvis du gætter på, at hun måske har en jaloux ven, der ser din kemi, så skal du sige nogle sidste dejlige ord slags ting, som "Da jeg først så dig, tænkte jeg ..." og så, og derefter bryde det op. Hvis hun er loyal over for dig, vil hun i hemmelighed fortælle dig om sin jaloux ven og holde forholdet intakt. Men hvis hun ignorerer dig, er hun enten bange for sine ældre, eller hun brugte dig til din vitamin 'm' (penge).

Men hvis du ikke tror, ​​at hun er tvunget til at bryde det op, skal du ikke svare med det samme og rydde ting ud med hende, hvis du stadig har brug for hende. Og bryd aldrig op på sociale medier. Det tilrådes at være foran hende, tilbringe nogle øjeblikke med hende og gøre hende behagelig i nærheden af ​​dig. Hun vil også rydde alle sine misforståelser om dig, da du er lige der, og hun kan praktisk talt ikke gå offline, før du lader hende.

Tag altid hjælp fra din hjælpsomme ven. Nogen du kan stole på. Ikke den, der ønsker at stjæle din pige. Din bff hjælper dig med at lyse op og kan genopbygge alle de gode minder, du havde med hende, for på det tidspunkt har din ven måske savnet dig: P

Hvis du tager for lang tid på at fortælle hende om din beslutning, kan det også fungere, hvis din gal er intelligent og nysgerrig nok. Hun vil betyde, at du vil beholde hende så længe du kan, og du vil ikke miste hende for tidligt. Men hvis hun ikke er nysgerrig nok, som i et fysisk forhold, vil hun tro, at du forkæler hendes tid og får hende til at føle sig brugt.

Men jeg foreslår stadig, tag et øjeblik og bliv hos hende. Lyt til hvad dit hjerte siger, og hvad hendes hjerte vil sige til dig.

Held og lykke, ven !!


Réponse 5:

Nogle gange kommer følelser “Hjerte” ikke overens med den rationelle side “Mind” .. Noget der fungerer ikke og kan ikke fortælle hvad det er, og det når det niveau, at jeg ikke er i stand til at gå længere mere til et andet niveau i forhold eller endda afslutte det og bryde op

Så i stedet for at gå i stykker, har du brug for en pause for at reducere den flamme, der kommer fra følelserne "dog ikke undertrykke følelsen", men jeg taler om den flamme, gnist ... For at rydde op i mit sind til at tænke og besvare det forbandede spørgsmål, der holder skubber mig “hvad er der galt?!, hvorfor !!? “.. opsæt alle konflikter

Konflikter kan være hvad som helst .. kan være en fantasi i mit sind gør mig utilfreds i forholdet, og jeg er nødt til at ændre mig selv og værdsætte, hvad jeg har med den jeg er ... Konflikter kan være noget galt med min partner også "hvis du kan spørge, SPØRG .. MEN SKYT IKKE ”

Derefter kan du tydeligt se årsagerne, så beslutter du, at du vil fortsætte? eller nej FOR AT RYDDE DIN SINDE AF DEN Hovedpine

I hvert fald skal du fokusere på denne “Du har brug for / søger / fortjener at være lykkelig” BLIV IKKE forvirret mellem lykke og kærlighed

At være lykkelig kræver dog noget smerte og kræver en vis tænkning ”pause kommer her” Jeg siger dig, at fordi du har brug for at være et åbent sind, et åbent hjerte for at modtage uanset svaret efter pausen ... fordi du fokuserer på lykke, der kan komme med begge måder.

Held og lykke og vær forberedt


Réponse 6:

Ryd først dig selv, hvad du vil have? Vil du fortsætte med dette forhold? Hvis ja / nej, skriv de 5 vigtigste grunde til at retfærdiggøre dit svar til dig selv.

Tal derefter med din GF og spørg hende, hvorfor hun vil bryde op, have en åben diskussion om at være modne mennesker, og find ud af udfordringerne, skriv det ned på et papir, og se derefter efter løsningen.

Gør det sammen og respekter hinanden og de åbne synspunkter og løsninger. Hvis I begge elsker hinanden og ser frem til et langsigtet forhold, er I begge nødt til at gøre en indsats i stedet for at afslutte det eller give dhamki at bryde op.

Hvis der stadig ikke findes nogen udfordringer eller grunde til, at hun ønsker et opbrud, så giv hende en gave at bryde op og gå videre med livet.

I begyndelsen, som jeg sagde, skal du notere de 5 nøglepunkter, det vil hjælpe dig med at vide, hvad du laver, eller hvad du leder efter, og foretage ændringer, justeringer og hvad der kræves, hvis din partner er interesseret i at redde forholdet, hvis der ikke er nogen indsats, så lad det gå.

Jeg håber, at mit svar hjalp mange, der sidder fast i den følelsesmæssige krig ... Husk, hvem der faktisk elsker, bliver ellers vil hoppe tilbage til dig…. Hvis nej, hvorfor så spilde tid, energi, følelser på en person, der ikke ønsker at være i et forhold.

Jeg håber, at min rådgivning kan hjælpe.

#Følg mig

Tak,

Radhika

#Radhikachatterjee

#Zoe


Réponse 7:

Jeg har givet dette svar igen og igen. Send en sms til hende, så du får hende al den plads, hun har brug for til at tænke på forholdet. At du ikke vil sms / ringe til hende i løbet af 14 dage, men at du forventer, at hun giver dig et svar efter 14 dage, angiv en dag, hun har brug for for at ringe tilbage (dag nummer 15). Efter 14 dage, hvor hun kontakter dig, forbliver hun enten din kæreste eller bryder forholdet. Hvis hun ikke kontakter dig efter 14 dage, ved du også, at forholdet er slut. Hvis hun beslutter at afslutte forholdet, gå videre.

Lad mig forklare det hele. Hvorfor sende en sms? Når du sender hende sms, har du bevis for arrangementet. Hvis du giver hende al den plads, hun har brug for til at tænke over forholdet, vil hun se, at du holder af hende, og det er et plus i, hvad der står på spil. Hvis du ikke ringer / sender en sms til hende, vil hun se, at du håndterer dette som voksen, og hun vil ikke være i stand til at bruge det som en undskyldning, hvis hun beslutter sig for at bryde op ("jeg brød op, fordi han fortsatte med at sende en sms og ringe til mig" ). Den 14-dages periode siden 14 dage skulle være nok for hende til at afgøre, om forholdet er vigtigt nok til at fortsætte. Opkaldet er vigtigt for dig at vide, om du skal begynde at komme videre.

opdatering

Et par mennesker siger tilsyneladende at dumpe hende. Jeg står bag mit råd, selvom hun måske ser nogen i løbet af de 14 dage. Hvis du ikke ringer til hende, glemmer hun dig, da hun prøver ham på kort sigt. Hun vil glemme dag nummer 15, og du ved, du kan komme videre. Selvom det tager hende indtil dag 15 at ringe til dig, ved du begge, at du har arbejde med hensyn til dit forhold. Efter dag 15 uden opkald er du en fri mand.


Réponse 8:

Så vidt jeg kan se, er den eneste mulighed, der gives når "på pause", der ikke er tilgængelig, mens man stadig er i et fuldt engageret forhold, at have skyldfri seksuelle forhold til andre mennesker. Jeg mener, hvis en person virkelig bare ville have plads / tid til at tænke / tid til at lade tingene slå sig ned osv., Så er dette absolut levedygtigt uden behov for et midlertidigt "punktum"; selvom I boede sammen, kunne man tage en tur eller blive hos en ven - der er mange måder at gøre dette på, mens man stadig er sammen. Jeg tror, ​​at det at insistere på en pause svarer til at bede om tilladelse til at være sammen med andre, før man måske vender tilbage, hvis (og kun hvis) de ikke havde fundet noget bedre - sandsynligvis den dybeste fornærmelse, som en partner muligvis kunne gøre. Måske er det bare mig.


Réponse 9:

Det betyder, at hun har brug for tid væk fra dig. Der kan være et antal grunde til dette:

  • I har begge problemer med jeres forhold.
  • Hun har problemer med forholdet.
  • Et aggressivt argument / kamp mellem jer to, som eskalerede mere, end det burde have været.
  • Hun har fundet en anden mere interessant, så hun overvejer muligheden for at gå i stykker.

Mit personlige råd ville være, at du skulle give hende den pause, hun ønsker. Du skal også mentalt forberede dig på, at hun måske ikke kommer tilbage. Jeg siger ikke, at hun ikke kommer helt sikkert, men der er en mulighed.

Du kan også spørge, hvad der er årsagen til denne pause, hvis det ikke allerede fremgår af de punkter, jeg nævnte ovenfor. Hvis hun ikke fortæller dig det, skal du ikke skubbe, bare giv hende den pause, hun ønsker.


Réponse 10:

Ingen kan "lade" en anden tage en pause eller "lade" dem gøre noget. Det betyder, at hun er din slave. Som det ville, hvis hun for eksempel "lod" dig tage en aften med dine venner.

Lad os se på de fire muligheder. Først accepterer du ikke at tage en pause, og hun bliver. For det andet accepterer du ikke at tage en pause, og hun forlader alligevel. For det tredje accepterer du at tage en pause, og hun vender tilbage til sidst. For det fjerde accepterer du at tage en pause, og hun kommer aldrig tilbage.

Du håber, den første sag vil ske, og hun bliver glad. Men hvis hun vil have en pause, har hun tydeligvis brug for plads af en eller anden grund. Hvis du forsøger at bekæmpe dette, hvad der vil ske er, selvom hun bliver, hun vil fortryde dig. Og hvis hun føler sig kvalt, vil hun bryde med dig. Når folk har brug for plads, har de brug for plads.

I det andet tilfælde, hvis hun alligevel forlader det, er det en afbrydelse, fordi hun i sidste ende føler, at hun ikke har noget valg at få den plads, hun har brug for.

I det tredje tilfælde er det bare en pause og gør ingen forskel.

I det fjerde tilfælde er det det samme som en eksplicit sammenbrud.

Så som jeg ser det, argumenterer med hende, der tager en pause, forbedrer ikke dit forhold og gør hende ikke mere sandsynligt. Så jeg ville ikke gøre noget ved det.


Réponse 11:

En pige, der siger "Jeg vil tage en pause" siger "Jeg har allerede nogen anden i tankerne. Det er forbi, men jeg tør ikke sige det så direkte". Piger og kvinder er overraskende unromantiske og kan være så grusomme, at du næppe kan acceptere at tro det.

Prøv at glemme hende (hun vil have glemt dig dagen efter starten af ​​den såkaldte pause). Bare kaste hende ud af dit sind, smid hendes fotos eller gaver og kort. Hun har såret dig dybt; det giver dig ret til at gøre det samme, idet du ignorerer hende. Lad som om du ikke hører hende, når hun prøver at forklare. LAD VÆR MED AT SVARE. START IKKE EN SAMTALE, SE PÅ HENE, SOM HUN er ÅSKYNDIG. Eller stå pludselig op, se på dit ur, tag en sportspose og gå hurtigt ud af rummet. Ingen forklaring. Ikke et ord. Se ikke tilbage. Det er det eneste, der vil skade hende.